YEÇEP destek arayışını sürdürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de çevreci insanların bir araya gelip oluşturduğu Yenişehir Çevre Platformu (YEÇEP) destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçen hafta ilk olarak Muhtarlar Derneği, Yardım Sevenler Derneği ve Yenişehir Cumhuriyet Kadınlarını ziyaret ederek, bu oluşumun içinde yer almalarını isteyen platform gönüllüleri, daha sonra Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarları Odası ziyaretinde esnaftan tam destek aldı.

Ziyaretlerde platform adına konuşan, Ziraat Mühendisi Şafak Erdem ile Handan Aydın, kentini seven bir grup insan olarak yola çıktıklarını, Yenişehir Çevre Platformunu (YEÇEP) kurduklarını ve bu çatı altında birleştiklerini ifade ettiler.

Yenişehir’e 11 km mesafede Kirazlıyayla'da faaliyete geçmesi planlanan kurşun, çinko, bakır madeni, zenginleştirme tesisi ve atık barajının bölgemiz üzerinde yıkıcı etkileri olacağını gördüklerini belirten konuşmacılar, bu konuyla ilgili 16 Ekim saat 20.00’da Ziraat Odası toplantı salonunda, uzmanların katılımıyla gerçekleşecek bilgilendirme toplantısına herkesi davet ettiklerini söylediler.

Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı ve BESOB Başkan vekili Fahrettin Bilgit de YEÇEP’in kurulmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, ‘Böyle yaşadığı çevreyi korumak adına gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma adına bir araya gelmiş gönüllü insanları bir arada görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yenişehir hepimizin. Bu nedenle böyle güzel oluşumlara destek vermek bizim öncelikli görevimiz.

Sizleri sonuna kadar destekliyor ve esnaf camiası olarak yanınızda olduğumuzu bildirmek istiyorum. Yenişehir’in böyle bir oluşuma ihtiyacı vardı ve bu eksikliği giderdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YEÇEP destek arayışını sürdürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.