YEGAL’den Muhteşem Şiir Dinletisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisinde genç öğrencilerin performansı izleyenleri adeta büyüledi.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen şiir dinletisinin sunuculuğunu görsel sanatlar öğretmeni Kevser Atila Aydın yaptı.

Ünlü şairlerin şiirlerini okuyan Berat Hatipoğlu, Eren Topaler, Büşra Sarıkurt. Hatice Kaya, Dilara Gencer, İrem Aksoy. Melis Berivan Solmaz, Selin Işık, Onur Yiğiter, Ecem Selvi, Beyza Kapsız, Seyhan Arslan, Selin Gençkal, Betül Kısa, Mehmet Türkyılmaz, Özgenur Sarıdelen, Ramazan Bozkurt sergiledikleri performansla dinleyenlerden bol bol alkış aldılar.

Şiir okuyan öğrencilereYenişehirli müzisyenler Abdürrahim Yetim, Muhammed Türe ve müzik öğretmeni Duygu Manav Tar eşlik etti.

Etkinlikten sonra konuşan Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, güzel bir gece yaşadıklarını belirterek, ‘Edebiyatımızın güzel örneklerini dinledik. Bütün gençlerimizi tebrik ediyorum. Güzel ve anlamlı bir gece yaşadık. Ben bu gecenin yapılması için ısrarcı oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Devamını diliyorum. Bu geceyi yaşatan tüm gençlerimize Bursa ve Mudanya gezisi sözü veriyorum’ dedi.

   Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Davut Aydın’da, son derece başarılı bir program olduğunu belirterek, ‘Kaymakamımız Bursa gezisi sözü verdi. Biz de gençlerimiz isterse İstanbul isterlerse Çanakkale gezisi sözü veriyorum’ dedi.

Okul Müdürü Mustafa Kiraz’da öğrenci ve öğretmenleri başarılarından dolayı kutlayıp, konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YEGAL’den Muhteşem Şiir Dinletisi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.