“Yegalin Sesi”nin 2. Sayısı Çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan“Yegalin Sesi” adlı sınıf gazetesinin 2. Sayısı geçen hafta yayımlandı. İlk sayısı şubat ayında yayımlanan gazetenin ilk sayısının satışından elde edilen 14 bin lira deprem bölgesine gönderilmişti.

İlk sayısı ile göz dolduran gazetenin mart sayısı daha dolu dolu çıktı.  Gazetede, okul haberleri, öğrenci ve öğretmen yazılarının yanı sıra değişik köşeler yer alıyor.

Sorumlu Öğretmen Mehmet Murat Güven, gazetenin mart sayısında yer alan yazısında şunları yazdı. “Türk Dili ve Edebiyatı proje ödevi olarak dersine girdiğim 11. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ve yine öğrencilerimiz tarafından “Yegal’in Sesi” adı verilen ve dört sayı olarak tasarlanan sınıf gazetemizin “Şubat Sayısı” çıktı. Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi 11 A sınıfı öğrencileri Zehra Oymak, Pelin Duran, Şerife Turhan, Mehmet Eren Kurt, Fırat Özgürler, Esma Candan Taraklı ve Egemen Öztürk tarafından hazırlanan ve dağıtımı yapılan gazetemizi depremzedeler için bir yardım kampanyasıyla birleştirdik. Elde ettiğimiz 14 000 tl AFAD yardım hesabına yatırılarak Yenişehir ilçe kaymakamımız Sayın Rahmi Köse’ye takdim edildi. Yaptıkları bu özverili çalışmadan dolayı öncelikle öğrencilerimize, ilk iki gazetemizin baskı masraflarını karşılayan Yenişehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Sayın Davut Aydın’a, öğrencilerimiz bağrına basan tüm Yenişehir halkına ve esnafına teşekkür ederiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Yegalin Sesi”nin 2. Sayısı Çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.