Yeni Hastane Hizmete Açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan ve geçen hafta sonu açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan Yenişehir Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Yenişehir’de uzun yıllardır hizmet veren eski devlet hastanesinin ekonomik ömrünü tamamlamasıyla birlikte Yüzüncü yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni hastanenin taşınma işlemleri sona erdi.

20 bin 774 metrekare alana inşa edilen ve yoğun bakım dâhil 110 yatak kapasitesine sahip olan hastanede; 31 poliklinik odası, 5 ameliyathane bulunuyor. Yenişehir’in büyüyen nüfusu göz önüne alınarak inşa edilen hastanenin vatandaşlara uzun yıllar modern binasıyla nitelikli sağlık hizmeti sunması hedefleniyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, “Yenişehir ilçemizde de vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunabilmek adına yeni hastanemizi ilçeye kazandırdık. Artık Yenişehir’de yaşayan vatandaşlarımız ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerini yeni hastanemizde ideal bir şekilde alabileceklerdir. Ben hastanemizin başta Yenişehir olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca hastanenin yapımından başlamak üzere inşaat ve taşınma sürecinde özverili bir şekilde çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Hastane Hizmete Açıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.