Yeni Kütüphane Neden Açılmıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de hayır sever bir işadamının annesi Fatma Göztepe adına yaptırdığı kütüphane tamamen bitmesine rağmen hala açılamadı.

   Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında tamamen biten ve kabulü yapılan kütüphane aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala açılıp vatandaşın hizmetine sunulmamasına vatandaş tepki gösteriyor.

   Yenişehirli vatandaşlar, Yenişehir’de kütüphanenin önemli bir eksiklik olduğunu belirterek, ‘ 2016 yılı kasım ayında inşaatına başlanan kütüphane inşaatı büyük bir hızla devam etti ve 1 yıla yakın bir zamandır bitmesine rağmen açılışı yapılamadı.  Osmanlı ve Selçuklu Mimarisinde yapılan bina hizmete girdiğinde bölgeye ayrı bir değer katacak. Hemen yanında bulunan Şemaki Evi Müzesi ile birlikte bölge ayrı bir cazibe merkezi olacak. 520 m2 üzerine yapılan Kütüphane binasına hayırsever vatandaşımız 514 bin TL para harcadı. Kültür Bakanlığı iç dizaynını yapıp Yenişehirli vatandaşlarımızın hizmetine sunacaktı. Ancak 1 yıldan bu yana hiçbir çalışma söz konusu değil. Yetkililerden bir an önce bu konu ile ilgili açıklama bekliyoruz. Kütüphanenin bir an önce faaliyete geçmesini bekliyoruz’ dediler.

Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Kütüphane Neden Açılmıyor?
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.