YENİŞEHİR BELEDİYESİNDE SERTİFİKA TÖRENİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi Tarihi Sinanpaşa Külliyesinde 27 Ekim 2020 Salı günü, İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın ve ilçe protokolünün katılımıyla Sinanpaşa Medresesi Girişimcilik ve Yenilikçilik Merkezi Sertifika Dağıtım Töreni düzenledi.

BEBKA Mali Desteği ile 2019 yılında Kadın, Genç ve Çocuklarımızın iş fikirlerini hayata geçirmek, özgün ve uygulanabilir iş modelleri oluşturmalarını sağlamak amacıyla faaliyete geçen Sinanpaşa Medresesi Girişimcilik ve Yenilikçilik Merkezi Sertifika Töreninde bir konuşma yapan Yenişehir Belediyesi Davut AYDIN “Özellikle kadın ve genç girişimci adaylarımız; merkezimizde Danışmanlık, Finans, Eğitim, Açık Ofis ve Atölye imkanlarından faydalanmalarını öngördük. Geleceğin teminatı çocuklarımız için kurduğumuz çocuk girişimci atölyemizde Maker, 3D Yazıcı ve Robotik Kodlama ile tanışmalarını hedefledik. Pandemiye rağmen, Projemizde geçen 12 aylık zamanda bu hedeflere büyük oranda hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

Bu sürede Mutfak Atölyemizi kullanan 15 Girişimci Kadın, El Sanatları Atölyemizi kullanan 40 Girişimci Kadınımız üretim sürecine dahil olmuş, 3 Genç Girişimcimiz Açık Ofis imkanlarından, 144 Çocuk Girişimcimiz ise Teknoloji Atölyemizden yararlanmıştır.

Özellikle Covid-19 pandemisinin başlangıç döneminde maske temini konusundaki sıkıntının aşılmasında Atölyemizde ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin evlerinde gönüllülük esası ile maske üretmeleri son derece kıymetlidir. Bu doğrultuda, bu zor günlerde emeğini ortaya koyarak karşılık beklemeden maske üreten tüm girişimci kadınlarımıza şükranlarımı sunarım. 2019 Yılında BEBKA Mali desteği ile gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetlerimizde bizlere sundukları katkı ve destekler sebebiyle Bursa Valimiz Sayın Yakup Canbolat’a ve Yenişehirli hemşehrim önceki dönem BEBKA Genel Sekreteri Sayın İsmail Gerim’e ve BEBKA Yönetimini ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YENİŞEHİR BELEDİYESİNDE SERTİFİKA TÖRENİ
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.