Yenişehir Şampiyon

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Amatör Lig A Grubunda sezon başından bu yana liderliğini sürdüren YenişehirBelediyespor, Duaçınar deplasmanından da 3 puan çıkartarak grup maçlarını şampiyon olarak tamamladı.

Duaçınar deplasmanında Play-Off maçlarını düşünerek orta sahanın as futbolcularını sahaya sürmeyen Yenişehir Belediyespor rakibini 7. Dakika da Furkan Kesikbaş’ın attığı golle 1-0 yenerek mutlu sona ulaştı.

Bu hafta sonu oynanacak olan Play-Off maçları öncesi şampiyon olarak moral depolayan Yenişehir Belediyespor’da hedef BAL ligi.

Yenişehir Belediyespor Teknik Direktörü Sadri Güler, uzun bir maratonun ardından gurup maçlarında şampiyon oldukları için mutlu olduklarını  belirterek, ‘Ancak bu şampiyonluğun manevi tatminden öde gitmediğini biliyoruz. Şimdi önemli olan ara vermeden başlayacak olan Play-Off maçları. Ben sezon başından beri takımıma güvendim ve beni mahcup etmediler. Play-Off mücadelelerinde de takımıma güveniyorum. İnşallah Play-Off maçlarında da istediğimiz sonuçları alıp hedefimize ulaşacağım. Bu şampiyonlukta emekleri olan başta başkanımız ve yönetim kuruluz olmak üzere, futbolcu kardeşlerimize, teknik kadromuza ve sezon başından bu yana aynı heyecanı yaşadığımız masörümüzden malzemecimize ve bütün taraftarlarımıza kadar bütün camiamıza teşekkür ediyorum’ dedi.

 Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik’de, şampiyonluğun camiaya hayırlı olmasını dileyerek, ‘Bu şampiyonlukta emeği geçen başta onursal başkanımız Belediye Başkanımız Süleyman Çelik olmak üzere yönetim kurulumuza,  bizlere maddi destek sağlayan Yenişehirli işadamlarımıza, taraftarımıza, teknik heyet ve futbolcularımız ile bizlerle birlikte görev yapan tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Hedefimiz olan BAL ligi için artık önümüzde son viraj kaldı. Bu virajı da geçip ilçemize bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz’ dedi.

SAHA: ŞAHİN BAŞOL
HAKEMLER: Muhsin ŞAHİN8,Ahmet Ceyhun YILMAZ8,  Berk Barış KOÇAL 8
DUAÇINAR: Bülent6, Gökhan6, Hakan6, Bülent6, Kadir6, Umut6, Ertuğrul 6, Tuncay 6, Burak 6, (Dk. 80 Emin 5), Rıdvan 6,  (Dk. 45 Kenan 6), Hasan 6
 
YENİŞEHİR BLD: Mert Sevil 7, Mehmet 7, Furkan Türkmen 7, MohammedMarico8, Taha 8, Bilal 8, Emre 8, Metehan 7, (Dk. 17 Uğur 7), Mert 7, ( Dk. 80 Tuğkan 6), ObinnoMartins 8, Furkan Kesikbaş 8
GOL: Dk. 7 Furkan KESİKBAŞ YENİŞEHİR BELEDİYE Haber: Harun Sak
 
 
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Şampiyon
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.