Yenişehirli Yazar Şentürk’ün 9. Kitabı Çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehirli Yazar Nazmi Şentürk’ün 9. Kitabı “Ar Damarı Çatlayanlar ” geçen hafta okurlarıyla buluştu.

Şentürk, kitapla ilgili yaptığı kısa açıklamada, “Bu otobiyografik kitapta çocukluğumdan başlayarak ailemi, akrabalarımı, arkadaşlarımı, gençliğimi, devrimci mücadelemi, acılarımı, sevinçlerimi, kısacası hayatımdan hatırladıklarımı anlatıyorum.” Dedi.

Bir süre ara verdiği yazma çalışmalarına yaklaşık 5 yıl önce  "Kula Minnet Eylemem" adlı kitabıyla yeniden dönen Yenişehirli yazar Nazmi Şentürk’ün Haziran 2017’de çıkan 2. Kitabı “Ben Kalender Meşrebim Ama Güzel Çirkin Ararım”, Eylül 2017’de yayınlanan 3. kitabı “Gölge Etme Başka İhsan İstemem”,  Kasım 2017’de yayınlanan “ Batı Bizi kıskanıyor”,  Ocak 2018’de yayınlanan 5. Kitabı “Godot Gelmeyecek”,  6. Kitabı “Hükümdar Yol Vermeden Eşkıya Kervan Basamaz” ile yazarın 7. kitabı “Korkunun Gözleri Çoktur” ve 8. Kitabı “Cumhuriyetin İlk Günleri Gibiydi Yüzün” sonra geçen hafta çıkan 9. Kitabı “Ar Damarı Çatlayanlar” kitapçılarda yerini aldı.

Öğretmen yazarlarımızdan Nazmi Şentürk’ün 9. kitabı “Ar Damarı Çatlayanlar ” adlı son kitabı bu kez Northern Lights Yayınlarından çıktı. Okurlar, başta Platanus Yayın Grubumuza ait kendi online satış mağazası www.platanuskitapstore.com olmak üzere kitap için kitpyurdu.com, D&R, İdefiks, BKM kitap da dahil olmak üzere hemen hemen tüm online satış platformlarından kitaba ulaşılabilmektedir.

Kitabın arka sayfasında yer alan metinde ise şu ifadelere yer verildi:

– Sayın Baykuş! Siz, “Bilgelik tanrıçası Minerva’nın” baykuşusunuz. Son zamanlarda “Ar damarı çatlamak” deyimini sıkça kullanıyorsunuz. Ar damarı çatlamış insanları niçin tehlikeli buluyorsunuz? Sohbetimize buradan başlayalım mı?

– Ar damarı çatlamış insan demek, utanma duygusunu yitirmiş insan demektir. Bu tip insanlar çok tehlikelidir. İyi insanların aklından bile geçirmeyecekleri işleri yaparlar ve asla utanmazlar, asla pişmanlık duymazlar. Hırsızlık, taciz, kul hakkı yemek, yalan söylemek, iftira atmak, cana ve mala zarar vermek, ihbarcılık gibi yüz kızartıcı eylemler bunların yaşam tarzıdır.

 Bazı insanların kötü olmaları artık beni şaşırtmıyor ama kötülüklerinden utanmadıklarını görünce dehşete kapılıyorum. Utanma duygusunu yitiren kişi korkunçlaşıyor.

  Utanmamak kadar utanılacak bir şey yoktur. İnsanlar kendilerinden utanabilselerdi gizli kalmış nice suçlar işlenmemiş olurdu.

  Bizi utanma kurtarır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehirli Yazar Şentürk’ün 9. Kitabı Çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.