YTSO’DA YÖNETİM BELLİ OLDU

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir TSO’nun pazartesi günü yapılan seçiminin ardından meclis başkanı, TSO başkanı ve yönetim kurulu ile disiplin kurulu seçimleri de tamamlandı.

   Buna göre yapılan seçimlerde Meclis Başkanı Salih Hoşgönül olurken, Meclis Başkan yardımcısı Murat Tümtürk ve Meclis Katip Üye ise Hüseyin Tamir oldu.

   TSO Başkanı yeniden Orhan Torun olurken, Ümit Yılgın Başkan yardımcısı, Sezai Öztürk, Sayman Üye, Hakan Akgün ve Halil Akalın’da yönetim kurulu üyesi oldu.

Meclis Üyeliklerine ise; Ümit Ay, Ergin Eren, Murat Par, Mesut Durutlar, Ayhan Işık, Hakkı Çetin, Mete Selçuk Şen ve Yalçın Kaya seçildi.

   Disiplin Kuruluna ise; Abdürrahim Bingöl, Ferdi Tercanlıoğlu, Tuncay Camcı, İlhan Sülün, Hatice Karakaş ve Mustafa Türkoğlu seçildi.

    Yapılan seçimlerin ardından konuşan TSO Başkanı Orhan Torun, 4 yıldan bu yana birlikte görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür ederek, ‘Seçim sürecimizi tamamladık. 4 yıldan bu yana görev yaptığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Meclisimizin yüzde 30’u değişti. İlk olarak eğitim kurslar konusunda çalışmalara başladık. Ara eleman yetiştirmek için kurslar düzenleyeceğiz. Bununla ilgili İş-Kur ile gerekli görüşmeleri yaptık. 20- ya da 30’ar kişilik kurslar düzenlenecek. 19 Nisan’da 3 uzman gelecek ve üyelerimize yönelik işletmelerle ilgili bir eğitim semineri yapacağız. Bunun yanı sıra yeni yapılacak olan sanayi sitesi ile ilgili STK temsilcilerine, siyasi parti ilçe başkanlarına bilgi verildi. Önümüzdeki hafta içinde yapacağımız basın toplantısı ile kamuoyuna da bilgi verilecek. Bizim amacımız bu sanayi sitesinden Yenişehirlilerin yararlanması. Bununla ilgili ilçemizden şu an 82 kişi baş vurdu. Hedefimiz 150 yeni iş yeri yapmak. Eğer Yenişehir’den bu işletmelere talip çıkmaz ise yakın ilçelerden de gelen talepleri değerlendireceğiz. Amacımız önümüzdeki yıl yatırım programına sanayi sitemizi aldırmak. Bunun için artık sona gelindi. Son olarak Bakanlığı yerin kooperatife tahsisi için bizden avam projeyi ve üye sayısını istediler. Bunu gerçekleştirdiğimiz anda önümüzde engel kalmıyor’ dedi.  Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO’DA YÖNETİM BELLİ OLDU
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.