Ziraat Odasına Yeni Hizmet Binası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ziraat Odası, Yenişehir Çayır Mahallesi Çayır Sokak adresinde satın aldığı 500 m2’lik arsaya hizmet binası yaptırıyor.

133 m2 inşaat alanına sahip olan arsaya 4 katlı bina yapılırken, binanın içinde toplantı salonu, meclis salonu da bulunacak. Bu yılın Ekim ayına yetiştirilecek olan hizmet binasında, laboratuar için de yer ayrılacak.

Yenişehir Ziraat Odası, hizmet binası için temel atma töreni düzenledi. Törene, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, Daire amirleri, çeşxitli Oda ve derneklerin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde, sırasıyla Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Büşükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ,  Kaymakam Suat Seyitoğlu ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, birer konuşma yaptı. Konuşmalarda, yapılan işin önemine değinildi ve Yenişehir’in tarım şehri olduğuna ve atılacak adımlarda buna dikkat edilmesi gerektiğine vurgu vardı.

Konuşmaların ardından Ziraat Odası hizmet binasının temeli, kesilen kurban ve edilen dualarla birlikte atıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ziraat Odasına Yeni Hizmet Binası
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.