Sertifikalarını Aldılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Davut AYDIN 16 Eylül 2019 Pazartesi günü Yenişehir Belediyespor Halk Dansları Topluluğunda eğitim alan ve etkinliklerde sahne alan öğrencilere sertifika verdi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen sertifika teslim törenine Belediye Başkanımız Davut AYDIN, Başkan Yardımcılarımız, daire amirlerimiz, Yenişehir Belediyespor Halk Dansları Topluluğu eğitmenleri İsmail ÖZKAN ve Berna SÖNMAZ, kursiyerler ile aileleri katıldı.

Yenişehir Belediyespor Halk Dansları Topluluğunda eğitim alarak Minik, Yıldız ve Büyük Gruplarında Bursa, Akçaabat, Kılıçkalkan, Roman, Modern, Zeybek, İzmir ve Kırklareli yörelerinin halk oyunlarını sahneleyen 75 kursiyer aynı zamanda Belediyemizin çeşitli etkinliklerinde de gösteri yaptılar. Kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Belediye Başkanımız Davut AYDIN kursiyerlere ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmasında “Geleceğimiz Yenişehir’i inşa etmeye çalışırken ilçemizde yaşayan her yaştan vatandaşımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleri de hayata geçiriyoruz. Yenişehir Belediyespor Halk Oyunları bünyesinde Minik, Yıldızlar ve Büyükler kategorisinde 75 kişi Halk Oyunları eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamladı. Berna ve İsmail hocalarımız tarafından Halk Oyunları eğitimlerini alan çocuklarımızın heyecanına ortak olduk. Belediyemizi ve ilçemizi çok çeşitli etkinliklerde başarıyla temsil eden evlatlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sertifikalarını Aldılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.