Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 (Custom)

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Osmangazi Lisesi Bahçesinde düzenlenen Ramazan etkinliklerinde, geçen hafta Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri bir konseri ile devam etti.

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri konserine, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai DÜNDAR, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı, Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri konserinde Belediye Başkanı Süleyman Çelik bir konuşma yaptı. Vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı tebrik eden Başkanı Süleyman Çelik, ilçemizi ve ülkemizi gururla temsil ederek gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çeşitli konserler icra eden Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehter Takımına teşekkür ederek, kendilerine başarılar diledi. Çeşitli marşların ve eserlerin seslendirildiği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan Sahnesinde Ortaoyunu

ramazan sahnesi

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında 11 Haziran 2016 Cumartesi akşamı, Ramazan Sahnesinde “Ortaoyunu” gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğunun sahnelediği “Ortaoyunu” adlı gösteriyi, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, AK Parti Yenişehir İlçe Başkan ve parti teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar izledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ramazan Etkinlikleri Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.