Son Ders Zili Çaldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20160617_140733

Yenişehir’de son ders zilinin çalması ile birlikte 426 okul öncesi, 2951 ilkokul, 2638 ortaokul ve 2806 lise öğrencisi olmak üzere 8 bin 882 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. Bugün çıkılan tatilin ardından 2016-2017 eğitim öğretim dönemi19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacak.

Yenişehir’de karne programı, Kaymakam Rahmi Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Şube Müdürlerinin Katılımıyla Süleymanpaşa İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Kaymakam Rahmi Köse, karne alan öğrencileri tebrik ederek tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın Yılsonu Mesajı

9366beae-6fea-4683-b074-1c1327e4d2cf

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, yılsonu nedeniyle yayınladığı mesajında “Bir eğitim öğretim yılını da yoğun bir çalışma temposu, sağlık, mutluluk, başarı ve heyecanla bitirmiş bulunmaktayız.” Dedikten sonra öğretmen, öğrenci ve velilere ayrı ayrı seslendi.

Ayaz’ın Mesajı şöyle:

Geleceğimizin teminatı siz sevgili öğrencilerimiz;

Yoğun bir maratonun ardından bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Uzun bir süreden sonra dinlenmeyi hak ettiniz. Bizim için hepiniz çok değerlisiniz…  Unutmayalım ki hayatta inişli çıkışlı hallerle hepimiz karşılaşabiliriz. Önemli olan olumsuz bir şeyle karşılaştığımızda bununla başa çıkabilmemizdir. İnsan odur ki kendini tanır. Okul bunun içindir. Okulu dolduran ne varsa bunun içindir. İlim, bilim bunun içindir. Tatilde kitap okumayı lütfen ihmal etmeyelim.

Saygıdeğer Velilerimiz;

Her çocuk önemlidir. Bu ilkeden hareketle çocuğunuzu asla kimseyle kıyaslamayınız. Çocuklarımızın yaptıkları, yapamadıkları ve yapabilecekleri şeyler vardır. Bu yapabileceklerini bulup ortaya çıkarmak çocuğunuzun yararına olacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımız çok değerli ve önemlidir.

Değerli öğretmen ve idareci arkadaşlarıma da sorunsuz ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmemizde bizlere olağanüstü katkı sundukları için teşekkür ediyorum. İyi bir ekip olduğumuzu ve çocuklarımız için daha da güzel işler onlarla başaracağımızı biliyorum.

Bütün öğretmen ve öğrencilerimizin aileleriyle beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil süreci geçirmenizi temenni ediyorum. İyi Tatiller…

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son Ders Zili Çaldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.