Huzurevi’nde iftar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

huzur 2

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Yenişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Yenişehir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüyle yola çıktığımız “Yaşlı ve Kimsesiz İnsanlara Yardım ve Gönül Alma Projesi kapsamında gerçekleştirilen iftar programı Yenişehir Huzurevi sakinlerini mutlu etti.

Yaşlı ve Kimsesizleri Ziyaret ve bir nebzede olsa gönül almak, çocuklarımız ve yaşlılarımız arasında gönül köprüleri kurmak, büyüklerimiz deneyimlerinden faydalanmak,  yavrularımıza yol göstermek amacıyla yola çıkılın projede 11 Merkez 61 çevre Mahallede yaşayan toplam 851 kişiyi ziyaret etmek hedeflenmiş olup  23 Okul yöneticisi öğretmenleri ve öğrencilerinin aktif olarak katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde 550 yaşlı ziyaret edildi..

Yenişehir Huzurevinde yapılan iftar programına Yenişehir Kaymakamı Rahmi KÖSE, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Protokolü,  aileleri ile katıldılar. Kuran tilavetiyle başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, proje hakkında konukları bilgilendirdi.

huzur

Proje kapsamında şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Kaymakam Rahmi Köse ve Başkan Çelik verdi.

İftar programı, ziyaretlerde yapılan etkinliklerden oluşan slayt gösterisiyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huzurevi’nde iftar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.