Başkan Çelik: Yollar 2016’da bitecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_0631 (Custom)

Yenişehir Belediyesi ve BBB Altyapı Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü (AYKOME) ile ortaklaşa bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi AYKOME Müdürü Ferit Çam ve ilgili personelleri, BUSKİ Genel Müdürlük Temsilcisi, BUSKİ Yenişehir Şube Müdürü, Belediye Fen İşleri Müdürü ve ilgili personelleri, UEDAŞ Bursa Yetkilisi ve Yenişehir Şube Müdürü, İNGAZ Yenişehir Yetkilisi, Türk Telekom AYKOME Bursa Temsilcileri, Turkcell ve Superonline Temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü (AYKOME), Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve tüm altyapı kuruluşları ile birlikte hazırlanan plan dahilinde, koordineli bir şekilde çalışılarak, ilçemizde 2016 yılı içinde yollarımızın yapılacağını ifade etti.

Koordineli yürütülen bu çalışmayla, altyapı sebebiyle kazılan yolların tekrar tekrar asfaltlanmasının önüne geçileceğini belirten Başkan Süleyman Çelik, “böylelikle oluşabilecek maddi zararların engellenmesinin yanı sıra kazılan yollar sebebiyle vatandaşlarımızın da mağduriyetinin önüne geçilmiş olacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik: Yollar 2016’da bitecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.