Törenle Hizmete Açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yenişehir Belediyesi Sosyal Tesisi ve Ücretsiz Kapalı Çocuk Oyun Alanı geçen haftaü günü düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Açılış Törenine İlçe Kaymakam Suat Seyitoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı M. Hidayet Vahapoğlu, MYK Üyesi Kadir Çitil ve Feyzi Zırhlıoğlu,MDK Üyesi Muhammet Tekin, Bursa İl Başkanı M. Cihangir Kalkancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Enes Küçük Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dönmez Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yenişehir Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çekil Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkan ve temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış töreninde misafirlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Davut Aydın “ Seçim Beyannamemizde belirttiğim ve söz verdiğim üzere, vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri, Ücretsiz Kaplı Oyun Alanında çocukları oynarken ailelerin de dinlenip çaylarını içebilecekleri bir tesisi, bugün sizlerle birlikte hizmete açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Böyle modern bir tesisin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından Başkanımız AYDIN, protokol üyeleri eşliğinde açılış kurdelesini keserek, misafirlere tesisi gezdirdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Törenle Hizmete Açıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.