Babasultan Temizlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’in en eski çay bahçelerinden olan tarihi Babasultan Parkı Yenigün Mahallesi Muhtarı Basri Açar’ın girişimleri ile temizlendi.

Yenişehir eski Belediye Başkanı Süleyman Çelik döneminde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları başlatılan ancak aradan geçen 5 yıllık süre zarfında bitirilemeyen Babasultan parkının son derece bakımsız olduğunu belirten Yenigün Mahallesi Muhtarı Basri Açar ‘Güzelim yer Babasultan parkımız sorumsuz kişiler tarafından ciddi anlamda kirletiliyor. Konuyu Belediye Meclis Üyemiz Nurettin Aydın’a bildirdik ve anında temizletti. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

   Bu arada Babasultan Parkı çevresinde oturan vatandaşlarda, parkın bir an önce tamamlanmasını istediler.

   Vatandaşlar, ‘Yenişehir’in en eski ve tarihi parkı olan Babasultan’da çalışmalar neredeyse durdu. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz. Şu anda bölge adeta uyuşturucu ve alkol kullanan gençlerin istilasına uğramış durumda. Yetkililerin bir an önce bu bölgeyi uyuşturucu ve alkolden temizlemesi gerekiyor’ dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Babasultan Temizlendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.