Emlakçı Kadının Katiline Ömür Boyu Hapis

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

katil

Yenişehir’de emlakçılık yapan, 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü'yü öldürdüğünü itiraf eden 46 yaşındaki İsmail Erbaykır, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen yıl Haziran ayında ortadan kaybolan ve cesedi bulunamayan 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü'yü öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 46 yaşındaki İsmail Erbaykır'ın yargılanması tamamlandı. Erbaykır, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Yenişehir'de eşinden yıllar önce boşanan ve emlakçılık yapan 3 çocuk annesi Şadiye Şensözlü, geçen yıl 14 Haziran günü ortadan kaybolmuş, Kendisine cep telefonu ile de ulaşamayan çocukları ve akrabaları polisten yardım istemişti.  Polis son olarak emlakçı dükkanında çalışan İsmail Erbaykır ile birlikte görülen Sadiye Şensözlü'nün arabasını İznik Gölü kıyılarında terk edilmiş olarak buldu.

Polis, soruşturma kapsamında çok sayıda insanın ifadesini almış, aynı dönemde şüpheli olarak İsmail Erbaykır'ı yakalamış ve Çelişkili ifadeler veren Erbaykır daha sonra takip edilmek üzere serbest bırakılmıştı.

Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan İsmail Erbaykır hakkında 'kasten adam öldürmek' ve 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.  Geçen hafta yapılan son duruşmada İsmail Erbaykır hiçbir şey söylemezken suçunu sabit gören mahkeme heyeti Erbaykır'a ömür boyu hapis cezası verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emlakçı Kadının Katiline Ömür Boyu Hapis
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.