İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Erbaş yaşamını yitirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’in sevilen esnaflarından Ali Erbaş’ın oğlu olan Murat Erbaş, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İYİ Parti‘nin Yenişehir Belediye Meclis Üyesi olan Murat Erbaş, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Akşam saatlerinde evine giderken Derviş Eroğlu bulvarında araç içinde kalp krizi geçiren ve önündeki duran araca çarpan Erbaş, Ambulansla Yenişehir Devlet Hastanesinde kaldırıldı ancak duran kalbini yeniden çalıştırmak için gösterilen çabalar yeterli olmadı.

Son yapılan seçimlerde İYİ Parti’den Yenişehir Belediye Meclis Üyesi seçilen 42 yaşındaki Murat Erbaş’ın ani ölümü Yenişehir’de şok etkisi yaratırken sevenlerini yasa boğdu. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan başta Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Millet ittifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey olmak üzere çok sayıda kişi ve kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

 Yenişehir’in sevilen esnaflarından olan Murat Erbaş’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm İYİ Parti ailesine sabırlar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Erbaş yaşamını yitirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.