YTSO’ dan Nezaket Ziyareti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Meclis Başkanı Salih Hoşgönül ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçen hafta Yenişehir Hava Meydan Komutanı Albay Hakan Cirit'i makamında ziyaret etti.

Son derece sıcak geçen ziyarette konuklarına teşekkür eden Hava Meydan Komutanı Albay Hakan Cirit, Yenişehir’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

   Yenişehir’in sürekli gelişen şirin bir ilçe olduğunu belirten Albay Cirit, ‘Yenişehir insanı gerçekten son derece uyumlu insanlar. Burada güzel anılar ve güzel dostluklar biriktirdim. Sizlerin ziyareti de bizleri mutlu etti. Gelişen Yenişehir’de sizin çabalarınız çok önemli. Bu ilçeye ne yaparsanız geleceğe bir çivi çıktınız demektir’ diye konuştu.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun’ da, Yenişehir’e geldiği günden bu yana uyumlu çalışmaları ile dikkatleri üzerine toplayan Albay Hakan Cirit’e teşekkür ederek, ‘Yenişehir’de her kesimle barışık bir Garnizon Komutanımız var. Özellikle gazilerimiz, şehit ve gazi yakınlarımız kendisini çok seviyor. Bizlerde kendisine bu gün nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. Nazik kabulü ve sıcak ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum’ dedi.

   Orhan Torun ziyarette ayrıca yeni yapılacak olan sanayi sitesi ile ilgili Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit’e bilgi verdi. Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO’ dan Nezaket Ziyareti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.