YEGAL ekibi yurda döndü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi (YEGAL), hazırladığı “Sosyal, Duygusal Beceriler ve İletişim “ konulu KA121 Erasmus+ projesini Belçika/Brüksel’de bulunan partner okulu ‘Institut La Vertu’da 14-18 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirerek yurda döndü.

Projeye Okul Müdürü Mustafa Kiraz rehberliğinde 4 öğrenci katıldı. Bir haftalık hareketlilikte öğrenciler, akranları ile derslere katıldılar, etkinlikler gerçekleştirdiler ve projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak yurda döndüler.

Erasmus Projelerinin öğrencilerin kişisel gelişimine ve hayata bakışlarına çok önemli katkılar sunduğunu dile getiren Okul Müdürü Mustafa Kiraz, öğrencilerin Avrupa’daki bir okulu görmeleri, oradaki eğitim faaliyetlerine katılmaları, akranları ile iletişime geçebilmeleri ve sosyo-kültürel olarak başka bir ülkenin havasını teneffüs etmelerinin onları yepyeni ve çok ileri ufuklara taşıdığını ifade etti.

“Bu heyecan verici deneyimi farklı ülkelerde ve çok daha fazla sayıda öğrencilerine yaşatmak istediklerini söyleyen Kiraz, "Okulun en temel görevi, bireylere ufuk açan, yol gösteren ve içlerindeki cevheri açığa çıkaran yegane unsur olmasıdır. Bizler de bu bilinçle öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken, sadece kitaplardaki ya da yakın çevredeki etkenleri değil, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ulaşabildiğimiz yaşamın tüm faktörlerini deneyimlemeleri arzusundayız. Büyün çaba ve gayretimiz, ailelerinin bizlere emaneti olan bu pırıl pırıl gençleri, en iyi şekilde hayata ve geleceğe hazırlamaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YEGAL ekibi yurda döndü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.