BESOB Genel Kurulu Öncesi Bilgit’ten Kararlılık Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı ve başkan adayı Fahrettin Bilgit, 3 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesinde esnafa birlik ve kararlılık çağrısı yaptı. Bilgit, “Yeni dönemde de esnafımızın gür sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursa esnafının yakından takip ettiği genel kurul süreci öncesinde seçim çalışmaları hız kazanırken, Fahrettin Bilgit ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim turları kapsamında oda başkanları ve yöneticilerle bir araya gelen Bilgit, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

3 Mayıs’ta yapılacak genel kurulun BESOB’un geleceği açısından kritik bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Bilgit, küçük esnafın güçlendirilmesi ve Bursa ekonomisinin daha ileriye taşınması için kararlı olduklarını ifade etti.

Görevde bulundukları 4 yıl boyunca esnafın sesi olmaya gayret ettiklerini belirten Bilgit, “Her platformda esnafımızı en iyi şekilde temsil ettik. Sorunları ilgili mercilere ilettik ve bunun olumlu sonuçlarını almaya başladık. Seçim sürecinde ziyaret ettiğimiz odalarda şahsıma ve ekibimize gösterilen ilgi bizleri memnun etti. 3 Mayıs’tan sonra da esnafımızın sorunlarını daha güçlü bir şekilde dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bilgit ayrıca, 3 Mayıs’ta Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek genel kurula tüm Bursa esnafını davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BESOB Genel Kurulu Öncesi Bilgit’ten Kararlılık Mesajı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.