“2020 Nefes Kredisi” Başvuruları Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun İçinde bulunulan süreçte üyelerimiz olan KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisinin de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar olduğu belirtti ve bu nedenle, ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere, “2020 Nefes Kredisi” adıyla tekrarlanmasına karar verildiğini söyledi.

“2020 Nefes Kredisi” şartları şunlar:

Üyelerimiz, Denizbank şubeleri üzerinden söz konusu krediye başvuruda bulunabileceklerdir.

Kredi toplamda en fazla 20 ay vadeli olup, 2020 yılı içinde anapara ve faiz ödemesi yapılmayarak 2021 yılı içinde eşit taksitler halinde 12 ayda geri ödenecektir. Kredinin brüt faiz oranı yıllık % 7,50’dir.

Kredinin azami limiti 3 Milyon TL ve altında cirosu olan firmalar için 50 bin TL, 3 Milyon ile 25 Milyon TL (dahil) arasında cirosu olan firmalar içinse 100 bin TL’dir.

“2020 Nefes Kredisi”ne başvurular 27 Nisan 2020 Pazartesi günü başlamış olup, üyelerimizin 2020 Nefes Kredisi’ne başvurabilmeleri için odamızdan faaliyet belgelerini almaları gerekiyor.

YTSO Başkanı Orhan Torun son olarak,  Projeye destek veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a,  TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na, KGF Türkiye yönetimi ve DenizBank’a teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“2020 Nefes Kredisi” Başvuruları Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.