3 Aralık Engelliler Günü Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırlanan farkındalık programı göz doldurdu. Kaymakam Mustafa Güney ve İlçe Protokolünün katılımıyla, İlçemizde yaşayan engellilerimiz için farkındalık oluşturmak adına yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüş programının sonrasında Yenişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Yenişehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen programda; öğrenciler tarafından sergilenen dans gösterisi büyük beğeni topladı.

Program sonunda Kaymakam Mustafa Güney; yine öğrenciler tarafından hazırlanan serginin açılışını yaparak, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve sonrasında engelli bireyleri bulunan ailelere yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

Hazırlanan tüm programların içinde yer alan Belediye Başkanı Davut Aydın, yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programına Kaymakamımız Mustafa Güney ve kıymetli hemşerilerimiz ile katılım sağladık. Özel öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerini izledik. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelleri aşan, engel tanımayan dostlarımızla bir araya geldik. Hayata karşı daima dimdik duran ve geleceğe umutla bakan güzel insanlar; bugün ve yarın sizlerle beraber olacak, her engelin üstesinden yine birlikte geleceğiz. Engeller, sadece karşımıza çıkan zorluklar değil, aynı zamanda güçlü irade ve azimle aşılabilen fırsatlardır.” Dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3 Aralık Engelliler Günü Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.