70’lik Atletin Madalya Gururu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeli olduktan sonra koşmaya başladığını söyleyen ve “giderek alışkanlık haline geldi” diyen Yenişehirli atlet Fetullah Deniz (71) ilerlemiş yaşına rağmen katıldığı yarışmalardan madalyalarla dönüyor.

Haftada en az 3 gün olmak üzere her defasında en az 10 km. koştuğunu belirten Deniz, bu alışkanlığının sağlığı açısından da yararlı olduğunu söylüyor.

Geçen ekim ayında Balıkesir İsmail Akçay Maratonunda 12,5 kilometrede koşan Deniz, 70-74 yaş kategorisinde 2’nci oldu. Geçen hafta, Bursa Büyük Atatürk Koşusuna katılan Deniz, 5 kilometrelik parkuru 3’üncü bitirerek yine madalya kazandı.

2009 yılında bir kamu bankasından emekli olduktan sonra koşuya başladığını belirten Deniz, “Hiçbir zararlı alışkanlığım yok. Boş zamanlarımı koşup spor yaparak değerlendiriyorum. Aynı zamanda sağlıklı oluyorum” diye konuştu.

Emekli olduktan sonra atletizm sporuna ilgi duyduğunu anlatan Deniz, “Yurdun çeşitli illerinde atletizm yarışmalarına katılıyorum. Son olarak geçen ekim ayında Balıkesir’de, geçen hafta sonu da Bursa’daki yarışmalarda madalya ve kupa kazanmak beni ziyadesiyle gururlandırdı” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
70’lik Atletin Madalya Gururu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.