Acil Servis Ve Fizik Tedavi Üniteleri Açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

IMG_9901 (Custom)

Yenişehir Devlet Hastanesi Genişletilmiş Acil Servis ve Revize Edilmiş Fizik Tedavi Üniteleri, geçen hafta düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Vaka niteliğine göre sınıflandırılmış ve genişletilmiş Acil Servis Ünitesi ile kapasite artırımı yapılmış Fizik Tedavi Ünitesi açılış törenine, Belediye Başkanı Süleyman Çelik,  Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit,  Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Hizmet Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Yoğurt ve Hastane Müdürü Mehmet Söğüt,  protokol üyeleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Yoğurt yaptı. Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın’ın konuşmasının ardından Belediye Başkanı Süleyman Çelik bir konuşma gerçekleştirdi.

Göreve başladığı günden bu yana yürütülen çalışmaların meyvelerinin alınmaya başlandığını belirttiği konuşmasında Başkan Süleyman Çelik, “Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Yenişehir’e gerçekleştirdiği ziyarette Yeni Devlet Hastanesi’nin ilçemize yapılacağının sözünü almıştık” dedi. Başkan Çelik, sağlık hizmetlerinin kesintiye uğratılmaması amacıyla genişletilen ve revize edilen Acil Servis ve Fizik Tedavi Ünitelerinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederek “başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Kaymakamıma, Sayın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimize, Kıymetli Başhekimimize, Hastane Müdürümüze ve sağlık çalışanlarımıza, böyle bir hizmetin gerçekleşmesinde katkısı bulunan çok değerli işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in konuşmasının ardından protokol üyeleri eşliğinde açılış kurdeleleri kesilerek, yeni hizmete açılan üniteler ziyaret edildi.

IMG_9803 (Custom)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Acil Servis Ve Fizik Tedavi Üniteleri Açıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.