Başkan Çelik Yenişehirli İşadamlarıyla Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, önceki hafta, BBB Dobruca Sosyal Tesislerinde “Yenişehirli İşadamları Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi.

Belediyemizin hayata geçirdiği projeler, yatırım faaliyetleri, Devlet yatırımları ve planlanan faaliyetler hakkında Yenişehirli işadamlarını bilgilendirmek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıya, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Bbb Başkanı Recep Altepe,  Bbb Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, Bbb Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, MHP İlçe Başkanı Celal Çekil, Yenişehir Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Yesiad Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Savcı, Orhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Orhan ve çok sayıda Yenişehirli işadamı katıldı.

Dobruca Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve akşam yemeğinin yenmesinin ardından başlayan toplantıda, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu organizasyon sebebiyle Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e teşekkür ederek, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Daha sonra Yenişehirli hayırsever işadamı ve Orhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Orhan yaptığı konuşmasında kış koşullarına rağmen toplantıya iştirak eden katılımcılara ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e teşekkür etti.

Toplantıya katılan Yenişehirli işadamlarının kendilerini tanıtmasının ardından Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK protokol üyelerine ve Yenişehirli işadamlarına hitaben bir konuşma yaparak, slayt gösterisi eşliğinde, tamamlanan projeler, çalışmalarımızın devam ettiği yatırımlarımız, BBB projeleri ve Devlet yatırımları hakkında çeşitli bilgiler aktardı.

Toplantıda son olarak konuşan BBB Başkanı Recep ALTEPE, BBB olarak Yenişehir’e çok önemli alt yapı yatırımlarının gerçekleştiğini, alt yapının yanı sıra yürütülen diğer projelerin de ihale hazırlıklarının tamamlanarak son aşamaya gelindiğini ifade etti.

Toplantının sonunda Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçedeki projelere verdiği destekler sebebiyle BBB Başkanı Recep ALTEPE’ye teşekkür etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Yenişehirli İşadamlarıyla Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.