Belediye Başkanı Çelik: Sokak Hayvanları İçin Yapılan Çalışmaları Destekliyorum

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehirli hayvan severlere, sokak hayvanlarının beslenmesi amacıyla yürüttükleri projede araç ve personel desteğinde bulundu.

Geçen hafta, Yenişehirli bir grup hayvan sever, sokak hayvanlarının beslenmesi amacıyla yürüttükleri proje için başkan Çelik’ten araç ve personel talebinde bulundular. Hayvan severlerin taleplerinin yerine getiren Çelik, yaşamı birlikte paylaştığımız sokak hayvanlarımız için yapılan her türlü projeyi gönülden desteklediklerini ifade ederek bundan sonra yürütülecek çalışmalara da katkı koyacaklarını söyledi. Belediye Meclis Üyesi Yasemin Şen Zeytin’e de bu çalışmada verdiği katkılar sebebiyle teşekkür eden Çelik, projeyi yürüten Birgül Demir ve Yenişehirli hayvan severlere duyarlılıkları sebebiyle minnettar olduğunu sözlerine ekledi.

Sokak hayvanlarının beslenmesi amacıyla yürütülen projede hayvan severler adına konuşan Birgül Demir ise haftada bir gün olmak üzere yürütülen bu çalışma ile hedeflerinin ilçemizde yaşayan sahipsiz tüm sokak hayvanlarına ulaşarak, beslenmelerinin sağlanması olduğunu söyledi. Sözlerinin sonunda başta Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e, Meclis Üyemiz Yasemin Şen Zeytin’e, esnafımıza ve yardımsever vatandaşlarımıza da katkılarından dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Başkanı Çelik: Sokak Hayvanları İçin Yapılan Çalışmaları Destekliyorum

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.