Bütün okulları ziyaret edip pasta kesti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gün içinde Yenişehir’de Kurulu tüm eğitim kurumlarını da ziyaret eden ve onlarla birlikte pasta kesip sohbet eden Belediye Başkanı Davut Aydın, konuyla ilgili  “24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle; Yenişehir Ana Okulu, Akçeşme İlkokulu, Toki Orhangazi Ortaokulu, Gevher Nesibe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Özel Çınar Anadolu Lisesi-Ortaokulu, Aydoğdubey İlkokulu, Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi, İlhan Oğuz Mesleki ve Anadolu Lisesi, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenişehir Özel Kalitem Kişisel Gelişim Kursu, Koç Ortaokulu,  100.Yıl İlkokulu, Tahirağa İlkokulu,  Balibey Ortaokulu, Süleymanpaşa İlkokulu, Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, Akçeşme İlkokulu ve Yenişehir Ana Okulunda görevli öğretmenlerimizi Garnizon Komutanımız Hava Trafik Albay Dr. Kadri Bahtiyar ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Ayaz ile birlikte ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladık.” Dedi.

Başkan Aydın öğretmenlerle yemekte buluştu

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın'ın ev sahipliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler onuruna yemek programı düzenlendi. Yemeğe ilçe ve köylerinde görev yapan öğretmenler ve aileleri katıldı.

Tüm davetlileri eşiyle birlikte kapıda karşılayıp hoş geldiniz diyen Başkan Aydın, yemekle ilgili; “Yarınlarımızı bir güneş gibi aydınlatan; fikri hür, vicdani hür, irfanı hür yeni nesiller yetiştiren ilçemizde görevli öğretmenlerimizin gününü kutlamak için Hava Trafik Albay Dr. Kadri Bahtiyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, değerli öğretmenlerimiz ve aileleri ile yemek programında bir araya geldik. Türkiye'mizin güzel geleceğinin imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.” Diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bütün okulları ziyaret edip pasta kesti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.