Engelliler Federasyonundan Ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Mürşit Atlıakın, yönetim kurulu üyeleri İdris Göz ve İsmail Altın, önceki gün Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ettiler.

   Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkan vekili Yurdanur Ülker ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Federasyon temsilcileri, federasyon çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Mürşit Atlıakın, federasyon kuruluş çalışmalarında Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği’nin ciddi katkılarının olduğunu belirterek, ‘Yenişehir her zaman bizim yanımızda oldu. Bu nedenle kendilerini sık sık ziyaret edip yaptığımız çalışmalarda kendilerine bilgi veriyor ve onlarla istişareler yapıyoruz’ dedi.

   Bursa Engelliler Federasyonu’nun ciddi anlamda bir proje çalışmasının olduğunu belirten Atlıakın, ‘Federasyon bünyemizde profesyonel bir proje ekibi kurduklarını belirterek, ‘bu ekip bünyemizdeki derneklerle ilgili projeler üretecekler. Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler ile ilgili de bir proje çalışmamız var. Bu projeyi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Bununla ilgili derneğimizle görüşmeye geldik. Olumlu bir görüşme oldu. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Yenişehirli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkan vekili Yurdanur Ülker’de, 1999 yılında kurdukları dernekte bir çok projeye imza attıklarını belirterek, ‘Şimdi yine güzel bir proje hazırlığımız var. Federasyonumuzla birlikte gerçekleştireceğimiz bu proje gerçekten çok anlamlı olacak. Bizleri her zaman destekleyen ve güç veren Federasyon Başkanımız Mürşit Atlıakın ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu arada derneğimizin kurucu başkanı ve hala bizlerden desteğini esirgemeyen Harun Sak’a da teşekkür ediyorum. El birliği ile hazırladığımız bu yeni projemizi yakında duyuracağız. İlçemizdeki tüm engelli kardeşlerimize hayırlı olacağını düşündüğümüz bu projemiz uzun yıllar ilçemiz engellilerine hizmet edecek’ dedi.

   Ziyaretlerinden dolayı Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Mürşit Atlıakın’a teşekkür eden Ülker, ‘Birlikten kuvvet doğar. Bu bilinçle her zaman federasyonumuzun yanındayız’ dedi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelliler Federasyonundan Ziyaret
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.