Futbol turnuvası 35 takımın katılımıyla başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamlığı ile Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği “Türkiye Aşkına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası”, 35 takımın katılımıyla başladı. 18 yaş üstü yaklaşık 700 amatör sporcunun ter dökeceği turnuvada final maçı 15 Temmuz günü oynanacak.

Yenişehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Türkiye Aşkına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün sorumluluğunda start aldı.

Öte yandan “Türkiye Aşkına” ter dökecek takımlar en az 12, en çok 20 kişiden oluştu. Kura çekimiyle belirlenen fikstür doğrultusunda müsabakalar 25’er dakikalık 2 devre olmak üzere toplam 50 dakika oynanacak. Turnuva sonucunda dereceye giren ilk üç takım ile en centilmen ekibe kupa ve madalya dışında sürpriz hediyeler verilecek.

Karşılaşmaların Yenişehir Matay Spor Kompleksi ile TOKİ Halı Sahası’nda oynanacağı turnuvada, yaklaşık 700 amatör sporcunun kurduğu 35 takım yarışacak. Turnuvanın Doğan Holding ile Server Ticaret takımları arasında oynanan açılış maçında başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Davut Aydın, “Birlik, beraberlik ve diyalog kültürümüzü artırmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvada tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Cenab-ı Allah sakatlıktan uzak eylesin” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbol turnuvası 35 takımın katılımıyla başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.