“İlçeler Çevre Sorunlarını Belirliyor” Çalıştayı Yenişehir’de yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_0467 (Custom)

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle, çevre mühendisliği bölümü kapsamındaki sorunların çözümüne yönelik düzenlenen İlçeler Çevre Sorunlarını Belirliyor adlı çalıştay geçen hafta Yenişehir’de yapıldı.

 çalıştaya Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Belediye Meclis Üyeleri, BBB Çevre Kontrol Şube Müdürü Esra Eser, Belediye Daire Amirleri, Kamu Kuruluşlarının İlgili Personelleri, Muhtarlar, STK Başkan ve Yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle, BBB sınırları içerisinde yer alan çevre sorunlarının tespiti, çözümü için yöntem ve önerilerin geliştirilmesi, halkın talepleri doğrultusunda gerekli araştırmaların yapılması amacıyla Yenişehir’de düzenlenen çalıştayda katılımcıların görüşleri alınarak önemli tespitler yapıldı.

İlçemizin çevre sorunlarının ve çözüm önerilerinin belirlendiği çalıştayın çıktılarının, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında kamuoyuna duyurularak, kurumsal çalışmalara yön vereceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“İlçeler Çevre Sorunlarını Belirliyor” Çalıştayı Yenişehir’de yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.