İYİ Parti Ailesi Yemekte Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Yenişehir İlçe teşkilatının düzenlediği dayanışma yemeğine GİK Üyesi Hasan Toktaş, İl Başkanı Yüksel Yıldız, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Şermin Özensoy, Abdullah Alagöz, eski Milletvekili Orhan Şen, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve Yenişehir ilçe teşkilatı eşleri ile birlikte katıldı.

 Yemekte konuşan İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nihat Doğan, İYİ Parti’nin hedeflerini anlatarak, ‘Biz önce yerelde Yenişehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak istiyoruz. Ardından da Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapıp yeniden parlamenter seçime geçmek istiyoruz. Bunun için kadromuz ve bizler hazırız. Biz Atatürk’ü seven milliyetçi ve muhafazakar bir partiyiz. Tek vücut halinde bütün hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Bu gece bizlerin arasında olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

   İYİ Parti GİK Üyesi Hasan Toktaş’ta yaptığı konuşmada,Yenişehir bizim için çok önemli bir ilçe inşallah yapılacak olan yerel seçimlerde en rahat kazanacağımız belediye Yenişehir olacaktır. Yapılan kamuoyu anketleri ve yaptığımız kongrelerde bütün engellemelere rağmen inanılmaz kalabalıklarla kongre yapıyoruz.

 Tarımın bitirildiğini de belirten Toktaş, ‘Yenişehir tarım memleketi. Şu an ülkemizde kar eden şeker fabrikalarını satıyorlar. Neden ABD’nin Cargill’i para kazansın diye. Ekonomi bitmiş durumda. Türkiye her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Atatürk’e hakaret eden bir püsküllü var. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı gidip o püsküllüyü ziyaret ediyor. Ben bu püsküllüye şunu sormak istiyorum. Senin adın Kadir, o Atatürk olmasaydı ve o savaşı kazanmasaydı senin adın ne olurdu git anana onu sor.

Böylesi güzel bir ortamı bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Bu parti sıfır kilometre bir parti. Bu partiyi ocu şucu bucu kurmadı. Çanakkale kahramanlarının torunları kurdu. Bu yüzden biz Allah’ın izni ile bu ceberrut iktidardan ülkeyi kurtarmaktan başka bir derdimiz yok’ dedi.

    İYİ Parti İl Başkanı Yüksel Yıldız’da konuşmasında, Yenişehir’de kongresini yaptı ve güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Türkiye ortalamasının üstünde bir yönetim oluşturdu ve kadın kontenjanı bakımından en fazla kontenjanı olan teşkilatımız. 2018 yılında yaşıyoruz Yenişehir’in daha alt yapısı bitmemiş. Tarım bitmiş. İşsizlik almış başını gidiyor. Yenişehirli eskiden mahsulünü satar çocuğunu evlendirirdi. Şimdi tarlasını satıyor yine düğün yapamıyor. Bu nedenle çok çalışıp Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak. Bunu nefsane duygularla düşünmüyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizim genel başkanımızı kimse kandıramaz bizim genel başkanımız da kimseyi kandırmaz. Bu yüzden biz çok çalışacağız. Özellikle kadınlarımızın çok çalışması ile bu iktidardan kurtulacağız’ dedi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Ailesi Yemekte Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.