Kültür Sarayı Nihayet Bitti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_5186

Yapımına yıllar önce başlanan ve yapımı yılan hikayesine dönen kültür sarayı nihayet tamamlanarak hizmete açıldı. Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinin ardından açılışı gerçekleştirilen kültür sarayı bünyesinde 90 kişilik sinema salonu, 150 kişilik toplantı salonu ve 200 kişilik nikah salonu bulunuyor.

IMG_5184

Yenişehir Belediyesi tarafından Kültür Sarayı bölgesinde düzenlenen iftar yemeğine AKP’li milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik ve İnegöl belediye başkanlarının yanı sıra Yenişehir belediyesi personeli ve meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı. Siyasi partiler için ayrılar yerler boş kaldı.

İftar yemeği öncesinde konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik,  başta Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ise yaptığı konuşmada, Yenişehir’e yapılan alt yapının Avrupa ve Amerika’da bile olmadığını söyledi. Yenişehir’e verdikleri sözleri tuttukları ve bir bir gerçekleştirildiğini ifade eden Altepe, hızlı tren konusunda gerekli adımların atıldığını, köyden kente asfalt yollar yaptıklarını anlattı.

Konuşmacıların en heyecanlısı yine AKP Milletvekili Hüseyin Şahin oldu. Yüksek bir ses tonuyla her zaman söylediklerini tekrar eden Şahin, dinleyenleri heyecanlandırmayı başaramayınca onlardan alkış istedi.  Şahin, Ne dediysek onu yapıyoruz dedi ama yapılanları sıralayamadı. Konuşmasında, her zamanki gibi yapılacakları tekrar etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kültür Sarayı Nihayet Bitti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.