Kursiyer sayısı bir yılda yaklaşık üç kat arttı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Halk Eğitim Merkezine ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçen yıl Halk Eğitim Merkezlerinden yararlanan kursiyer sayısı son bir yılda yaklaşık üç kat artış gösterdi. Yenişehir’de hayat boyu öğrenme kurslarından 2022 yılında yaklaşık 8 bin vatandaş yararlandı

Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüsnü Kemal Yılmaz, 2021 yılında açılan166 kurs sayısının, 2022 yılı itibariyle 358’e; 2021 yılında Halk Eğitim Merkezine katılan 3 bin otuz beş kursiyer sayının ise 2022 yılı itibariyle yaklaşık üç kat artarak 8 bin’e yükseldiğini belirtti ve bunun çok güzel bir artış olduğunun altını çizdi.

Tüm vatandaşlarımızı hayat boyu öğrenme kurslarımıza davet eden" H. Kemal Yılmaz,  sözlerini,“Halk Eğitimi Merkezimiz her zaman, her yerde ve herkes için eğitim anlayışı içinde hizmet veriyor. Okuma yazma kurslarından tutun da istihdam odaklı kurslara, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda toplumun gelişimine katkı sunuyor. Her vatandaşımız Halk Eğitimi Merkezlerinde kendisine uygun bir kurs bulabilir. Tüm vatandaşlarımızı hayat boyu öğrenme kurslarımıza davet ediyorum.” Diye sürdürdü ve halk eğitim merkezinde her zaman, her yerde ve herkes için eğitim anlayışı içinde hizmet verdiklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kursiyer sayısı bir yılda yaklaşık üç kat arttı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.