Metruk binalar için karar toplantısı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Rahmi Köse Başkanlığında metruk binalar ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Kaymakam Rahmi Köse’nin yanı sıra Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Özdemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Yaşar, Fen İşleri Müdürü Oğuz Çelebi, İmar İşleri Müdürü Kamuran Toraman, Merkez Mahalle Muhtarları ve diğer görevli personelin katıldı.

 Bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında kamu düzenini korumak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla metruk binalara yönelik değerlendirme toplantısı, Yenişehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda; sorumluluk alanında bulunan metruk binalara ilişkin çalışmalar gözden geçirilerek, idari ve adli tedbirlerin etkin şekilde uygulanması ve bu binalara girişleri engelleyecek gerekli tedbirlerin alınması ve yıkılmaları ile ilgili konular görüşüldü.

Belediye Başkanı Davut Aydın, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “İlçemiz genelindeki metruk binaların yıkımına yönelik toplantımızı İlçe Kaymakamımız Rahmi Köse, Merkez Mahalle Muhtarlarımız ve Daire Amirlerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Göreve başladığımız ilk günden bu yana İçişleri Bakanlığı’nın ilgili genelgesi ve İmar Kanunun ilgili maddesi kapsamında, can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk binalar ve enkazlarını mülk sahiplerinden gerekli izni aldıktan sonra yıkımları gerçekleştiriyoruz.^” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Metruk binalar için karar toplantısı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.