Muhtarlar Günü Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Ekim Muhtarlar Günü Yenişehir ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

  Yenişehir Heykel meydanında Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliklerine Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Orhan Yıldız, siyasi parti ilçe başkanları, Muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.

  19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliklerinde konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Orhan Yıldız, “ Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasisinin en eski örneğini temsil eden bizler devletimizin her noktasında kurumsal temsilciyiz. Bu vesile ile tüm muhtar arkadaşlarımın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Tören sonrası Yenişehir Muhtarlar Derneği binasında devam etkinlikte konuşan ilçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Devletimizin temsilcisi halkın ilk müracaat makamı olan mahallemizdeki elimiz kulağımız olan değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum dedi.

Kaymakam Seyitoğlu, Muhtarlara günü nedeniyle muhtarlara yemek verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muhtarlar Günü Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.