Okul Sporları Şenliğine Büyük İlgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklarla gençleri spora teşvik etmek amacıyla Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği, ilçemizde bulunan 8 okuldan 1000 öğrencinin katıldığı şenlik coşkulu görüntülere sahne oldu. Yenişehir Spor Salonu’nda yapılan şenliklere 15 okuldan 1250 öğrenci katıldı.

Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kaymakam Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri spora teşvik etmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ‘Okul Sporları Şenliği’ Yenişehir’de eğlenceli ve coşkulu anlara sahne oldu.

Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun marşlarıyla renklenen şenliğin açılışında Yenişehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Kastamonu yöresi oyunlarını sergiledi, Yenişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün karate ekibi de özel bir karate gösterisi yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, öğrencilere “Yeşil Beyaz Bursa” tezahüratları yaptırarak başladığı konuşmasında, sporcu nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bursa’nın her ilçesinde, sporun teşvik edildiği faaliyetlerinin sürdüğünü anlatan Başkan Altepe, daha önce Harmancık, Nilüfer, Osmangazi, Mudanya, Gürsu ve Kestel’de büyük ilgi gören şenliklerin, Yenişehir’de de öğrencilere hem eğlence hem de spor imkanı sunduğunu ifade etti.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, spor şenliğiyle Yenişehir’de Büyükşehir Belediyesi ile bir ilke daha imza atıldığını söyledi. Başkan Altepe’ye ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Çelik, Yenişehir Spor Salonu’nun 2015 yılında yenileneceğini müjdeledi ve çocukların sporla kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları bakımından da etkinliğin önemini vurguladı.

Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz da Başkan Altepe’nin öncülük ettiği çalışmalarla çocukların ve gençlerin spora teşvik edildiğini vurguladı. Yılmaz, ilçeye kapsamlı bir spor alanı kazandırmak istediklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Bilici ise Bursa’da spora büyük yatırımlar yapan Başkan Altepe’yi tebrik ederek, “Gençlerimizin geleceğe daha güzel ve emin adımlar atmalarını istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapıyor, gençlerimizin de bu hedefe istekle koşmalarını istiyoruz” dedi.

Programda Yenişehir Akçeşme İlk Okulu Öğrencisi Ahmet Ertuğrul, Yenişehir’de gençlere sporu yaşam biçimi haline getirmeleri konusunda destek veren Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Yenişehirli karatecilerin Başkan Altepe ile protokol üyelerine çiçek verdiği program, coşkulu görüntülere imza attı. Başkan Altepe, konuşmasının ardından, kentteki yatırımlara ithafen ‘İpekböceği’ ve ‘Timsah’ isimleriyle gruplandırılan öğrenciler arasında yapılan yarışmanın startını verdi. Yarışmanın ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karizma Şov Grubu’nun özel basketbol gösterisi nefes kesti. Program, yarışmalara katılan öğrencilere madalyalarının verilmesiyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okul Sporları Şenliğine Büyük İlgi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.