YEGAL Şampiyon

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Kaymakamlığın önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 15 Temmuz şehitleri liseler arası futbol turnuvasında Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

   İlçe stadında oynanan ve toplam 5 takımın katıldığı turnuvada YEGAL şampiyon olurken, ikinciliği Yenişehir Endüstri Meslek Lisesi, üçüncülüğü Gevher Nesibe Teknik ve Mesleki Anadolu lisesi kazandı.

   YEGAL Beden eğitimi öğretmeni Ahmet Zeytin, turnuvanın son derece centilmence geçtiğini belirterek, ‘seyir zevki yüksek maçlar oynandı ve şampiyon benim futbolcularım oldu. Hepsini tebrik ediyorum. Bu arada forma sponsorumuz Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri birliği başkanımız Nazif Tuna’ya da teşekkür ediyorum’ dedi.

   Turnuvanın şampiyonunu tebrik eden Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’da, katılan tüm takımları kutlayarak, ‘Turnuva amacına ulaştı. 15 Temmuz gibi ülkemizin dönüm noktalarından olan hain darbe girişimini asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. 15 Temmuz anısına yapacağımız etkinlikler aralıksız olarak devam edecek’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YEGAL Şampiyon
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.