Yenişehir MHP’ye 83 yeni üye

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'ndeki toplantıda durum değerlendirmesi yapılırken, partiye katılan 83 yeni üyeye rozetleri takdim edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı İlçe Divan Toplantısı Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya MHP'nin il ve Genel Merkez yöneticileriyle siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi'ne yeni katılanlara rozetleri takdim edildi. Yeni katılan 83 üyenin arasında Mahmudiye Muhtarı Mustafa Özgöven, Papatya Muhtarı Orhan Yıldız, Dereköy Muhtarı Levent Nari de yer aldı.

"Seçime En Erken Hazırlanan Partiyiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu yaptığı konuşmada önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerin önemini vurguladı. Zırhlıoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi 2023 seçim çalışmalarına en erken başlayan siyasi parti olarak çalışmalarına devam ediyor. Geçen 2,5 yılda ülkemiz ve dünyamız ciddi bir pandeminin etkisi altında kaldı. Siyasi çalışmalarımız asgari düzeyde devam etti. Pandemi imkan vermeye başladıktan sonra 9 bölge toplantısıyla çalışmalarımıza başladık. Ülke genelindeki toplantılarımızın bitimiyle birlikte Büyükşehir olmayan illerde köy ziyaretleri sürüyor. Bu arada miting programlarımız da devam ediyor. 9 bölge mitingimizin sonuncusu Mersin'de önümüzdeki hafta yapılacak. Bu çalışmalarımızın hedefi, 2023 yılında yapılacak olan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Her seçim kendi şartlarında son derece önemlidir. Ama 2023'te yapacağımız seçim gerçekten son derece farklı. Bu yüzyılda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin coğrafyasında ayağa kalkmaya başlayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin önümüzdeki yüzyılın belirleyicisi olma hedefini gerçekleştirmesi için son derece önemli."

"En Çok Duygulandığım Proje"

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Aydın şunları kaydetti:"Bugüne kadar Yenişehir halkına vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. En şanslı belediye başkanı benim. 2 ilçe başkanı, 2 il başkanı ve 13 milletvekilim var. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Hazırlıklarda son aşamaya geldik. İlçemize devredilecek Kapalı Pazar Yeri'nin hazırlıkları tamamlandı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Alinur Aktaş'a teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz 16 ana projeden, yılbaşı itibariyle Osmangazi Meydanı ile birlikte 15 tanesini Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle tamamlamış olacağız. En çok duygulandığım proje Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile açmış olduğumuz 2018 yılında üniversite imtihanını kazanamayan 41 kardeşime Halk Eğitim'de kurs açtık. Bunlardan 39'u üniversiteyi kazandı. Sonraki yıllar devam etti. Hatta 7 kardeşimiz İznik'ten gelip kursa katıldı. 26 kardeşimiz 4 yıllık fakülte kazandı. İşte beni en çok duygulandıran projem bu."

Başkan Aydın konuşması sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın desteklerini anlattı. Başkan Aydın'ın isteği üzerine salondakiler Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ilçeye desteklerinden dolayı bir süre alkışladılar.

"Davut Başkanımız Bizi Mahcup Etmedi"

MHP İlçe Başkanı Arif Eren de şunları söyledi: "Dürüst ve temiz yönetim anlayışımızla milletimiz belediye yönetimlerindeki çalışkanlığımızı görmüş, tanık olmuştur. Belediye Başkanı'mız göreve geldiğinden bu yana verdiği projelerin sözünü vermiş ve bizleri mahcup etmemiştir. 16 projenin 15'i yılbaşı itibariyle tamamlanacak ve Kapalı Pazar Yeri'nin açılışını yapacağız. Burada Belediye Başkanımız Davut Aydın'a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP’ye 83 yeni üye
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.