Yenişehir Ticaret Ve Sanayi Odası Memnun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından yapılan yazılı açıklamada, vergilerdeki muafiyet ve asgari ücretteki artış doğru bir adım olarak değerlendirilirken asgari ücretin üzerindeki yüklerin talepleri doğrultusunda kaldırılması memnuniyetle karşılandı.

Açıklamada ayrıca, kur oynaklığı ve enflasyon başta olmak üzere fiyat istikrarını sağlamak ve bu iklimi ne yapıp edip üretim iklimi haline getirmek gerektiğinin de vurgu yapıldı.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Orhan Torun: “4.253 TL net asgari ücret hayırlı olsun. Taleplerimiz arasında yer alan asgari ücretin üzerindeki yüklerin kaldırılmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Tüm çalışanların ücretlerinden asgari ücrete tekabül eden kısmının Gelir ve Damga Vergisi’nden muaf tutulması olumlu olmuştur. Ülkemizin üretim gücünün korunması için ilave tedbirlerin alınmasını bekliyoruz. Piyasalarda yaşanan çalkantı ve döviz kurlarının geldiği seviye birçok firmamızı endişelendiriyor ve olumsuz etkiliyor. Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz. Kur oynaklığı ve enflasyon başta olmak üzere fiyat istikrarını sağlamak ve bu iklimi ne yapıp edip üretim iklimi haline getirmemiz lazım.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Ticaret Ve Sanayi Odası Memnun
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.