YTSO üyeleri tercihini yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yapıldı. İki liste ile yapılan seçimleri açık ara Orhan Torun’un ekibi kazandı. Torun, rakibi karşısında yedi ayrı gruptan da galip çıktı. 3 Ekim Pazartesi günü yapılan, 7 grupta 471 seçmenin bulunduğu TSO seçimlerinde 344 oy kullanıldı.

7 meslek komitesinde de başarılı olan Torun, "Hayırlısıyla seçimi tamamladık. Güzel bir seçim oldu. Özellikle genç kardeşlerimiz çok çalıştı. Bizim derdimiz Yenişehir'e bir şeyler kazandırmak, ilçemize hizmet etmek. Yeni ekibimizde gençlerimiz var. Birçok projemizi önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğiz" dedi.

Gruplara göre seçim sonuçları şöyle:           

Birinci Grupta Orhan Torun’un listesi 15 oy alırken Orhan Erol’un listesi 12 oy aldı.  İkinci grupta Orhan Torun 56, Orhan Erol 40 oy, üçüncü grupta Orhan Torun 22, Orhan Erol 11, dördüncü grupta Orhan Torun 25, Orhan Erol 11, beşinci grupta Orhan Torun 20, Orhan Erol 14, altıncı grupta Orhan Torun 43, Orhan Erol 21 ve yedinci grupta Orhan Torun 35, Orhan Erol 19 oy olmak üzere toplam da Orhan Torun’un ekibi 216 oy alırken Orhan Erol’un ekibi 128 oy aldı. 

YTSO yönetimi belli oldu

 Yenişehir TSO’nun 3 Ekim pazartesi günü yapılan seçiminin ardından meclis başkanı, TSO başkanı ve yönetim kurulu belli oldu.

Buna göre, Orhan Torun yönetim Kurulu Başkanı, Sezai Öztürk Meclis Başkanı, Ümit Yılgın yönetim Kurulu üyesi, Hakan Akgün yönetim Kurulu üyesi, Hakkı Çetin yönetim Kurulu üyesi, Ahmet Çorap yönetim Kurulu üyesi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO üyeleri tercihini yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.