Lüzumsuz Diyaloglar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

   -Başarılı olmanın temel koşullarından biri sizce nedir?

– Kendine güvenmektir. Ağaçta duran kuş dalın kırılmasından korkmaz çünkü onun güvendiği ağacın dalı değil kendi kanatlarıdır.

*

   – Hayatımızı başkalarının önerilerine ve sundukları seçeneklere göre düzenlemenin neresi yanlış?

– Yanlış. Çok yanlış! Birisi size bir öneride bulunuyorsa ya da seçim hakkı veriyorsa bilin ki doğru yanıt seçeneklerden biri değildir. Reddetme özgürlüğün yoksa seçme özgürlüğün de yoktur.

*

   – O ağacın altını hatırlıyor musun?

– Hatırlamıyorum. O ağacı kestiler. Oralara “Toki” konutları yapıldı.

*

   -İnsan değişir mi?

-Hızlı ya da ağır ama mutlaka değişir. Zaman içinde aynı pencereden farklı gözlerle bakmaya başlarsınız.

*

– Bazı insanların derdi hiç bitmiyor. Karşılaştıkları herkese hemen dertlerini sıralamaya başlıyorlar. Sizce bu normal mi?

– Evet, böyle insanlar var. Bu kişilerin normallikleri hakkında yorum yapmayacağım ama onlara şöyle söylemek isterim: “Sanma ki dert sadece sende var. Sendeki dertleri nimet sayanlar var.”

 

 

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lüzumsuz Diyaloglar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.