CHP’li Vekil Kayışoğlu Yenişehir’de

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, geçen hafta Yenişehir’e geldi. Kendisini, 5 Ocak günü yapılan genel kurulda yeniden ilçe başkanı olarak seçilen Nejdet Sert, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup partili karşıladı.

CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine yeni dönem için başarılar dileyen Kayışoğlu, burada yaptığı konuşmada, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu,

“OHAL ilk ilan edildiğinde üç aya kalmaz bitiririz, millete değil devlete karşı ilan ediyoruz demişlerdi.. Her yeni KHK ile gün görmemiş hukuksuzluklarla karşılaşıyoruz.. Bu vesileyle yargı yolu kapatılan taşeron, insan hakları kazanımlarına aykırı tek tip kıyafet derken OHAL gerekçesini ve süresini aşan düzenlemelere son olarak GEMLİK zeytinlikleri ve ormanları eklendi.” Diyen Kayışoğlu, parti lokalindeki bu konuşmasının ardından tarlalarını su basan Ebeköy'e gitti ve vatandaşların konuyla ilgili sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kayışoğlu, Yenişehir’den ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Vekil Kayışoğlu Yenişehir’de
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.