Tek Kişilik Dev Kadro: Necdet Şahin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her seçim döneminde Yenişehir’de Tek başına bir ekip performansıyla çalışan Necdet Şahin’in programlı seçim çalışması sürüyor. Kendi çabası, kendi dizaynı hazırladığı traktörle, hemen her gün, Yenişehir sokaklarında CHP lehine seçim çalışması sürdüren Şahin’in destekçileri her geçen gün artıyor. Onu gören CHP’liler gururlanırken, muhalif parti mensupları imreniyor.

Sabah kalktığında kendine göre bir güzergah belirleyen ve bu güzergah üzerinde traktörü ile gezen Şahin, gezdiği yerlerde, verdiği molalarda halktan büyük destek görüyor. Parti afiş, broşür ve bildirilerini de dağıtan Şahin, tek kişilik büyük bir ekip gibi çalışarak 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde üyesi olduğu CHP için oy istiyor.

7 Haziran Genel Seçimine az bir süre kaldığı bu günlerde siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdiler. Sahada tek başına bir ekip performansı ile çalışan Necdet Şahin, Yenişehir’e gelen CHP milletvekili adaylarının da gözdesi oldu. Traktörü ile birlikte Şahin’le fotoğraf çektirme çabası içinde olan adaylar, Şahin’in bu çalışmasını takdirle karşılıyor, hayranlıklarını saklamıyorlar.

Adayların günlük programlarla örgütüyle birlikte yürüttüğü saha çalışmasına da destek veren Şahin, partisinin mesajlarını halka iletmek için her fırsattan yararlanıyor.

Necdet şahin, sürdürdüğü bu yoğun çalışma ile ilgili ise “ ben çiftçi bir insanım. Çiftçinin sorunlarını biliyorum. Partim CHP’nin çiftçi ile ilgili mesajlarını daha iyi anlıyorum ve önemsiyorum. Bu mesajların tüm meslektaşlarıma ulaşmasını istiyorum. Partimin belli bir program dahilinde sürdürdüğü çalışmalar zaten devam ediyor. Ben hem bu çalışmalara destek vermek hem de partimin ulaşamadığı alanlara ulaşmak için traktörümü bayrak ve afişlerle süsledim. Her gün Yenişehir sokaklarında dolaşıyorum. Yüzlerce insana ulaşıyorum. Onlara partimin broşür ve Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun taahhütnamesini dağıtıyorum. Verdiğim molalarda vatandaşlarla çay içip sohbet ediyorum. Yararlı olduğunu düşünüyorum. Çok sayıda insanın ilgisini çekiyor. Yolda el sallayanlar, tebrik edenler, takdir edenler artmaya başladı” diyor ve bu çabasının seçim gününe kadar süreceğini söylüyor.

Necdet Şahin, kendisine katılmak isteyen çiftçilere de bir mesajı var. Şahin, çiftçilerden destek bekliyor ve  “Binin traktörlerinize ve katılın bana. Birlikte yapalım bu çalışmayı” diye ekliyor.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tek Kişilik Dev Kadro: Necdet Şahin
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.