Başkan Çelik’e Teşekkür Daire Amirlerine Başarı Belgesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Kamu Kurum ve Kuruluşlarında ki daire amirlerine ve okul müdürlerine başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Kaymakam Suat Seyitoğlu tarafından “Başarı Belgesi” verildi. Programa; Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun yanı sıra, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Veysi Oktay, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Kaymakam Seyitoğlu, düzenlenen programda yaptığı konuşmada "Görevleri esnasında göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışma ile üstün gayret ve çabalarını takdire değer gördüğüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki bütün meslek yaşamları boyunca başarılı çalışmalarının devamı dilerim " dedi.

Programda ayrıca Kaymakam Suat Seyitoğlu tarafından Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e Yenişehir Belediye Başkanlığı olarak kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütümüne katkı sağlamak adına İlçemiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarına verilen maddi ve manevi desteklerinden ve gerçekleştirilmiş olan hizmetlerinden dolayı  “Teşekkür Belgesi” verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik’e Teşekkür Daire Amirlerine Başarı Belgesi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.