Kadın Ve Genç Girişimciler Belli Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tamamlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri 27 Şubat 2019 tarihinde tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan seçimler ile belirlendi.

Yenişehir Ticaret Borsası ile Yenişehir Ticaret ve Sanayi odasının bu kapsamda Bursa İl Kurullarında görev yapacak temsilcileri Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen seçimlerde belirlendi.

Seçim sonuçlarına göre, Yenişehir Kadın Girişimciler Kurulu Asil Üyesi Nezaket Erbaş, Yenişehir Genç Girişimciler Kurulu Asil Üyesi Oğuz Öztürk oldu.

Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun, her iki girişimciye de teşekkür ederek, ‘İlçemizi Bursa’da en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. İki arkadaşımızı da tebrik ediyorum’ dedi.

Yenişehir Kadın Girişimciler Kurulu Asil Üyesi Nezaket Erbaş da kendisini seçen üyelere teşekkür ederek, ‘İnşallah bana güvenen arkadaşlarımı mahcup etmeyeceğim. Seçildiğim yerin hakkını vereceğim’ dedi.

Yenişehir Genç Girişimciler Kurulu Asil Üyesi Oğuz Öztürk ise seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, ‘Gençleri Bursa’da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu önemli görevi alnımın akıyla tamamlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadın Ve Genç Girişimciler Belli Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.