Açılışlar Geçen Hafta Da Sürdü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2610201531
Yenişehir Belediyesi ile Yenişehir AKP teşkilatı, milletvekillerinin de katılımıyla önceki hafta başladığı açılış törenlerine geçen hafta da devam etti. Yenişehir kamuoyu yapılan açılışları, seçim çalışmaları kapsamında yapılan işler olarak değerlendirdi.

Açılış heyeti, Yenişehir-İnegöl Karayolunun, tamamlanan 7 km.lik kısmı, Yenişehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Lokali’nin açılışını gerçekleştirildi. Sonrasında ise Papatya Mahallesi’nde Yenişehir Belediyesi tarafından yapılan Meydan Düzenlemesi ve Düğün Salonu’nun açılışı ile Yenişehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası’nın açılış töreni yapıldı.
İnegöl yolunun tamamlanan 7 kilometrelik bölümü ile Devlet Hastanesi’ne inşa edilen ek bina ve Engelliler Derneği’ne tahsis edilen bina törenle hizmete açıldı. Açılış törenlerine katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, verdikleri sözleri bir bir tuttuklarını belirterek, “Hizmetlerimiz aralıksız devam edecek” diye konuştu.
Şahin ve beraberindekilerin sonraki durağı Yenişehir devlet Hastanesi oldu. Hastanenin bahçesinde işadamı Yusuf Ateş’in annesi Fatma Ateş tarafından yapımına katkı sağlanan ek binaya poliklinikler ve yemekhane taşındı. Mevcut binada rahatlama sağlanırken, fizik teravi merkezi ile acil servisin genişletileceği kaydedildi.
2610201532
Yine geçen hafta Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Kavaklı ve Beypınar Mahallelerinde inşaatı tamamlanan Hizmet Binalarının açılışlarını yaptı. Önce, Kavaklı Mahallesi’nde bulunan ve Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Ekiplerince inşaatı tamamlanan Hizmet Binası açılışını gerçekleştiren Çelik, Kavaklı Mahallesi Muhtarlığı, protokol üyelerine ve misafirlere pilav ikramından sonra beraberindekilerle birlikte Beypınar mahallesine geçti ve burada Beypınar Camii Depo Binası, Bahçe ve İstinat Duvarı ile Çocuk Oyun Parklarının açılışlarını gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Açılışlar Geçen Hafta Da Sürdü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.