Öğretmenlere ’Öğrenen Lider Öğretmen’ Eğitimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından imzalanan protokol gereği, Yenişehir TOKİ Orhangazi Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine, ‘Öğrenen lider öğretmen’ eğitimi verildi.

TOKİ Orhangazi Ortaokulu’nda görev yapan öğretmen ve idarecilere, öğrencilerle iletişim, etkili öğrenme ortamı hazırlama, sınıf yönetimi, ölçme ve değerlendirme teknikleri konularda 2 gün boyunca, ’Öğrenen lider öğretmen’ eğitimini alarak, lider öğretmenlik sertifikası almaya hak kazandı.

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenlerinden oluşan 35 öğretmenin katılımı ile gerçekleşen eğitimde, öğretmenlerin entelektüel, kişisel, mesleki, duygusal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi hedeflendi. Eğitimin konu başlıkları arasında; etkili iletişim, dirençle baş etme, takımı yönetme ve öğrenme liderliği, akış ve ritmin sürekliliği, kurallar ve uygulama adımları, sorun davranışların yönetimi, olumlu davranışların pekiştirilmesi, ölçme ve değerlendirme yer aldı.

Eğlenceli ve etkileşimli etkinliklerle gerçekleştirilen eğitimin son gününde okul müdürü Necati Özkan tarafından seminere katılan öğretmenlere bir kahvaltı verildi.

Öğretmen Akademisi Vakfı’nda görevli eğitmenler Özcan Aslan ve Yonca Uluğ tarafından verilen seminere katılan öğretmenlerde seminerin son derece yararlı olduğunu belirterek, ‘Bu semineri düzenleyen okul müdürümüz Necati Özkan ve eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz’ dediler. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğretmenlere ’Öğrenen Lider Öğretmen’ Eğitimi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.