Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Yemeği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu,  14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Yenişehir’de görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik yemek programı düzenlendi.

Programa; Kaymakam Suat Seyitoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Esma Kuzhan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Yunuz Arslan, Uzman Zülkif Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Kavak, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.Kalender Durmaz ve sağlık çalışanları katıldı.

Kaymakam Suat Seyitoğlu yemekte yaptığı konuşmada; “Birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren,  insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen kutsal, saygın ve onurlu bir mesleğin temsilcileri olan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi

Bu arada Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlenen kahvaltı programına da katıldı. Kahvaltının ardından İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Kaymakam Seyitoğlu, hastanede görevli sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutladı ve kesilen pastanın ardından hastaneden ayrıldı.

 Kaymakam Suat Seyitoğlu, ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Seyitoğlu mesajından şu görüşlere yer verdi; ‘Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak vatandaşlarımıza sağlık hizmetleri sunmak, sağlıklı bir yaşam alanı ve imkânı oluşturmak en asli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren,  insana ve insan hayatına direkt etki eden bir mesleği icra eden sağlık çalışanları; din, dil, ırk ayırt etmeden herkese aynı duygularla yaklaşan, insanların derdine derman olmaya çalışan özverili bir meslek grubudur. Bu vesileyle; başta ilçemiz olmak üzere, yurdumuzun her köşesinde fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”  Harun Sak      

         

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Yemeği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.